x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A Vilassar de Mar, el 6,78% del cens ja han dipositat el seu vot

A les 12h., A Vilassar de Mar (Maresme),  1.099 persones ja havien dipositat el seu vot. 512 correspon al vot anticipat

Al migdia hi ha hagut una plantada de gegants i nans. A més a més d'uuna ballada de bastoners i més tard de sardanes. Cap a l3h hi ha previst una cercavila i paral·lament hi haurà la primera roda de premsa que oferirà la Plataforma.

28/02/2010 12:29 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid