x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A la Torre de Fontaubella, al Priorat, la participació al migdia era del 44%

Als quatre pobles del Baix Camp, la participació segueix la tònica del passat 13-D.

A Alforja, a les dues del migdia, la participació estava al 20% i a l'Aleixar dos punts per sobre. Vilaplana és la vila del Baix Camp que ha recollit fins ara més participació, amb un 26%, i a la cua, tot i que els actes organitzats estan centrats a la tarda, és Riudecanyes, que ha recollit un 15% dels vots.

28/02/2010 16:25 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid