Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la Casa Amaziga de Catalunya a Barcelona

La Casa Amaziga vol ser un referent del Poble Amazic a Catalunya i també punt de trobada entre la ciutadania amaziga i catalana.

Després d’un llarg procés de mesos de gestació,el dssabte 23 de gener s'ha presentat la Casa Amaziga de Catalunya amb la intervenció de representants del Moviment Amazici de les institucions catalanes que hi donen suport.

28/01/2010 15:09 Internacional

Entre les institucions que hi van intervenir cal destacar l'Observatori Català de la Llengua Amaziga (OCLA) entitat vinculada a Linguamon /Casa de les Llengua i les Universitats,creada el novembre de l'any 2007, referent acadèmic i informatiu sobre la cultura i la llengua amazigues a Catalunya.

La Casa Amaziga serà molt important com a complementde l'OCLA, per al reforçament del teixit associatiu amazic als Països Catalans, format avui dia per una quinzena d'associacions arreu del territori.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid