Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Isabel Clara-Simó sorprèn amb un nou llibre de poemes

Després de la seva primera incursió al món de la poesia amb "ABCDARI" -que contenia il·lustracions de l'artista Antoni Miró- l'escriptora d'Alcoi, Isabel Clara-Simó, ha presentat "El conjur", un poemari que revela una faceta nova del seu domini dels registres literaris.

Es tracta de poemes "profunds i convincents", en paraules del poeta Carles Duarte, fet que es plasma amb poemes amb un punt de dolor com "A les Fosses Comunes del Cementiri de València". "El conjur", editat per Edicions 62, parla de les persones corrents i d'històries properes.

26/01/2010 10:55 Cultura

En l'acte de presentació del llibre, Clara-Simó ha confessat que es va posar a escriure "El conjur" perquè una de les seves assignatures pendents era "fer poesia de manera més seriosa i sistemàtica". En aquest procés, l'escriptora va descobrir que el que li esqueia era "la poesia narrativa, el fet de contar coses", i d'aquí que el llibre contingui poemes dedicats als seus fills o a la sàvia Hipàtia. Clara-Simó ha explicat que s'ha hagut de dedicar molt al llibre ja que no té "estomac de poeta".

Llicenciada en Filosofia i en Periodisme, i doctorada en Filologia romànica, Clara-Simó va ser directora del setmanari Canigó i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació, des del 1999 al diari Avui. D’ençà que va guanyar el Premi Víctor Català del 1979, Isabel-Clara Simó ha publicat més de quaranta obres de narrativa, sempre amb molt bona rebuda als certàmens, entre els lectors i de cara a la crítica, cosa que li ha suposat la traducció de les obres a diverses llengües. Entre les novel·les més conegudes hi ha "T'imagines la vida sense ell?", "La salvatge", "L'home que volava en el trapezi", "Hum… Rita!: L'home que ensumava dones" i "En legítima defensa".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid