x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinc pobles del Vallès Oriental preparen la consulta pel 28 F

Caldes de Montbui, Castellcir, Castellterçol, Llinars del Vallès i Sant Feliu de Codines són els pobles del Vallès Oriental que faran la consulta el proper 28 de febrer. Podran votar un total 28.200 persones. Pel 25 A, es preparen municipis com Granollers, La Garriga i Mollet entre altres.

Demà i fins el dia 27 de febrer, a Caldes de Montbui ja es podrà exercir el vot anticipat a la seu de la plataforma Caldes de Montbui Decideix a l'avinguda Pi i Margall, 35 bis. Per facilitar aquesta opció, la plataforma està preparant, a més, altres punts de recollida.

31/01/2010 00:43 Política

img_5396El passat 18 de gener es va presentar a Caldes de Montbui la Comissió Avaladora de la Consulta popular sobre la independència a Caldes de Montbui. El nomenament d’aquesta comissió és el primer gran pas per a la celebració d’aquesta consulta popular el dia 28 de febrer. Aquesta presentació era clau per poder començar a plantejar tot el procés del vot anticipat, que durà a terme tres setmanes abans de la consulta. A Caldes podran votar unes 13.659 persones

 

 

 

 

Sant Feliu de Codines decideixPel que fa a Sant Feliu de Codines,  l'entitat Endavant Sant Feliu, treballa per poder organitzar la consulta al nostre poble amb el màxim de participació i d'èxit possible, animant a tots els santfeliuencs a participar-hi, així com a formar part de la mateixa comissió. A San Feliu de Condines podran votar unes 4.819 persones.  

 

 

 

 

 

A Llinars de Vallès, podran exercir el vot unes 7.278 persones, a Castellterçol, unes 1900 persones i a Castellcir, unes 500.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid