x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campdevànol i de Sant Joan de les Abadesses al Ripollès a punt pel 28 F

A Campdevànol el proper dimarts 2 de febrer es començarà a recollir el vot anticipat -tots els dimarts fins al dia de la consulta- mentre que a Sant Joan el tret d'inici serà una festa el dissabte 30 de gener a l'Escorxador. Jordi Vilarodà, portaveu de Sant Joan Decideix, ha avançat que els sis exalcaldes de la població es posicionaran públicament per demanar la participació a la consulta, segons informa ElRipollès.info
 
Les comissions de Campdevànol i de Sant Joan de les Abadesses tenen clar que el vot anticipat és un factor clau per aconseguir una participació elevada.

29/01/2010 10:40 Política

De fet al Ripollès només ho va fer Vallfogona -dues hores la vigília del 13-D- i va ser l'únic municipi que va superar el 50%.

En el cas de Campdevànol es podrà dipositar el vot els dimarts de mercat de febrer (2, 9, 16 i 23) mentre que a Sant Joan, encara per definir, es deixarà molt probablement pels diumenges anteriors al referèndum.

Vilarodà afirma que no es marquen cap objectiu concret però si que els hi agradaria repetir la xifra assolida a Ribes de Freser (35,3%). “Va ser una dada bona en un context complicat. Però si podem anar més enllà, millor” ha explicat. Un dels portaveus de Campdevànol Decideix, Arnau Birba, ha explicat que “volen potenciar el vot entre els joves” per aconseguir millorar la mitjana assolida a bona part dels municipis.

Campdevànol votarà al flamant centre cívic i Sant Joan en dos espais per determinar
El recentment ampliat centre cívic la Confiança de Campdevànol serà l'escenari que acollirà la consulta el 28-F. Es tracta, després de Vallfogona, el segon poble que ho fa en dependències municipals. A Sant Joan es farà en dos espais encara per determinar situats al centre i al barri del pla del Roser. “Volem que les condicions siguin les més semblants possibles a unes eleccions covencionals” afirma Vilarodà.

En ambdós casos tenen clar la necessitat d'activar la “mobilització local” ja que no hi haurà la “tensió del 13-D” a nivell nacional. El portaveu de Sant Joan Decideix considera que en contraposició un element positiu és l'experiència de l'anterior onada.

El suport de sis exalcaldes
Elisabet Regué (ERC), Carles Bassaganya (ERC), Josep Bassaganya (PSC i independents), Gerard Costa (CiU), Lluís Grabulosa (CiU) i Pere Picart (CiU) són els sis exalcaldes santjoanins. Tots plegats se significaran públicament al llarg de la campanya per demanar la participació dels seus conciutadans segons ha avançat Jordi Vilarodà a ElRipollès.info.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid