Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici al comitè d'empresa de Prysmian de Vilanova i la Geltrú acusats de vaga il·legal

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) fa una crida a concentrar-se al jutjat social de Ronda Sant Pere, davant del monument a Rafel de Casanoves a les 9h en solidaritat amb els treballadors del comitè d'empresa Prysmian de Vilanova i la Geltrú acusats de vaga il·legal

Aquest dijous, el comitè d'empresa de Prysmian (antiga Pirelli) haurà de fer front a un judici en què els acusen de vaga il·legal. Recordem que el passat mes de maig-juny, els  treballadors es van decalarar en vaga indefinida després que l'empresa va acomiadar 19 persones, entre ells empleats que portaven 15 i 20 anys. Després de 14 dies de vaga combativa, en una votació fraudulenta, amb les amenaces de la direcció de l'empresa pel mig, es va acordar desconvocar-la.

Remarcar que l'empresa va decidir acomiadar els 19 treballadors tot i que s'havia desestimat l’Expedient de Regulació d'Ocupació.

17/12/2009 00:25 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid