Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Berga: un 27,3% havien votat a les 18h

La participació a les 6 de la tarda ha arribat al 22,4%, que sumant-hi el vot anticipat suposa el 27,3%de la població votant. Concretament han votat 3364 persones, que sumades a les 640 que van votar anticipadament suposa 4.004 vots

Aquestes dades de participació, a les 18 hores, són molt semblants a les del referèndum de l'estatut, a les del referèndum de la constitució europea i superiors a les de les darreres eleccions europees a la ciutat de Berga.

 

13/12/2009 18:12 Drets i Llibertats

 

La Paella valenciana omple la carpa del Vall
 
Els veïns de Burjassot –País Valencià-, que s’han desplaçat fins a la capital Berguedana per a donar suport a la consulta, han preparat una paella per a 200 persones. Malgrat que les baixes temperatures no acompanyaven, hi ha hagut una gran resposta per part de la gent de Berga i s’ha omplert, de bat a bat, la carpa de Berga decideix.

Tot seguit ha continuat les actuacions de la Big Band i del Quintet de Metall. Actualment estan acutant el grup Berguedà Ligeia.

 

Segueix la jornada electoral al detall a Llibertat.cat

La consulta popular per la independència comarca a comarca
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid