Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un gasoducte travessaria Catalunya Nord

Segons explica avui France Bleu Roussillon, el govern francès ara està estudiant dur gas des d'Africa del Nord cap a l'estat francès. Ho faria amb tres camins: dos que passarien a través de la costa oest, i un altre que passaria per la zona est, és a dir per Catalunya Nord.Això vol dir que a més de la THT tindríen altre gran projecte, aquesta vegada per dur el gas nord-africà.
És possible que els 3 projectes es dugin a terme, perquè els estudis de mercat ja estan en marxa en la costa oest, i és provable que s'inicien aquí durant aquest any. El gasoducte podria estar acabat l'any 2015, segon informa Vilaweb Catalunya Nord

05/10/2009 14:36 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid