Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La protesta dels pagesos de Reus acaba amb ferits per una càrrega dels Mossos

 Una pacífica protesta de pagesos ha acabat amb diversos ferits per culpa d'una dura càrrega policial. La manifestació dels pagesos a Reus transcorria amb normalitat fins que han arribat a davant de la seu territorial del Departament d'Agricultura al passeig Prim al voltant de les dotze del migdia. En aquest punt, els pagesos han bolcat un tractor carregat de closques d'avellana i en el moment que els Mossos els ho han impedit han començat els enfrontaments. Els pagesos han llençat avellanes contra els agents i aquests han decidit actuar i no precisament amb avellanes. Enmig d'insults i llençament de productes contra els agents, aquests han carregat amb porres contra els pagesos. Els enfrontaments s'han saldat amb diversos pagesos contusionats pels cops que han rebut i un mosso ferit per una fractura a l'espatlla. Vegeu vídeo de la dura càrrega / Opinió: Pagesos i Mossos, la feina i la porra 

24/10/2009 16:21 Laboral

Al voltant de dos quarts d'una del migdia, els ànims s'han calmat i els pagesos han continuat la seva manifestació pel passeig Prim.

Qualifiquen el conseller de "titella" 
 
Unió de Pagesos (UP) ha qualificat aquest dissabte al matí a Reus el conseller Llena de 'titella de Madrid'. Segons el coordinador general d'UP al Camp de Tarragona, Josep Maria Coll, els pagesos tenen un conseller que 'no se'l mereixen'. Sota el lema 'Volem preus justos al camp i a la ciutat, el Govern no es mou, la pagesia no s'atura' una cinquantena de pagesos amb el seus tractors s'han manifestat pel centre de Reus. Amb aquest acte, el sindicat vol denunciar un cop més els baixos preus imposats als productors agrícoles i ramaders per part de la gran distribució i l'agroindústria; la inacció dels governs català i espanyol que ho permeten així com una deficient política agrària.
 
Per saber-ne més 
 
Pagesos i Mossos, la feina i la porra - Article d'opinió de Jordí Martí Font
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid