Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Cerdanyola demana transparència i partcipació davant el trencament del pacte municipal

La CUP de Cerdanyola reclama un nou model de gestió a l’ajuntament , que sigui transparent i que s’exerceixi des de la participació  de tots i totes. En aquest sentit,  la candidatura ha assegurat que fins que no s’acabi el mandat actual "assistirem a nous tripijocs, al marge de la població, moguts pels interessos dels partits del règim i dels especuladors financers". La CUP ha fet aquestes declaracions davant el trencament del pacte municipal i la crisi que s'ha obert al consistori. Una crisi que s'ha agreujat aquest matí amb el cessament de responsabilitats de dos nous regidors de CiU. Fa pocs dies ICV va exposar que es podia recoduir la situació amb un nou pacte amb CiU. 

13/10/2009 09:58 Territori

En aquest sentit la CUP ha remarcat que "l'espectacle de la crisi de govern a Cerdanyola no fa sinó contribuir a les mostres de desprestigi que tenen els partits tradicionals entre la població. És un fet que la població recela cada dia més dels tripijocs de poder polític que es realitzen al marge de la majoria del poble".

Una conjuntura de crisi de govern a poc temps de les eleccions municipals, però en què tots els partits del consistori donen suport a la planificació urbanística prevista de grans dimensions i que ha estat el detonant del conflicte al si del govern local. El consens amb la planificació urbanística del Centre Direccional i altres projectes, malgrat les tensions que ha provocat entr els partits de govern i oposició, ha estat denunciada per la CUP, que considera "especialment preocupant les crides coincidents de tots els partits del consistori a l’”ordre” només per tirar endavant el que anomenen “propostes estratègiques” per a Cerdanyola, eufemisme de l’agressivitat urbanística i  especulativa de projectes com el del Centre Direccional. Tots els partits del consistori segueixen un mateix model econòmic al marge dels interessos de la població".

Per saber-ne més: 


 ICV, PP i PSC-PSOE reclamen "ordre" davant la crisi provocada pels abocadors a Cerdanyola Llibertat.cat

Els abocadors tòxics fan detonar una crisi governamental a Cerdanyola Llibertat.cat

El PSOE tanca files a Cerdanyola i Ripollet contra les consultes democràtiques per la independència Llibertat.cat

Una xerrada d'un especialista mèdic posarà al descobert els perills dels abocadors a Cerdanyola Llibertat.cat

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid