Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ciutadans demana que es prohibeixi el concert de Cesk Freixas a Figueres

El partit polític Ciutadans (C's) ha demanat avui a l'Ajuntament de Figueres a través d'un comunicat que no inviti el músic Cesk Freixas a actuar al Festival Acústica, que es farà a finals d'aquest mes. Freixas va actuar el 13 de juny a l'acte commemoratiu dels 30 anys d'Estratègia Independentista "Per una terra lliure" a Vic, fet que per a Ciutadans confirma la seva vinculació a grups independentistes violents i la seva col·laboració en actes d'homenatge a la banda terrorista Terra Lliure, així com el seu suport explícit a Batasuna.
(solidaritat de l'assemblea de Maulets Figueres amb el cantautor Cesk Freixas)
 
 
 

14/08/2009 19:39 Política
La formació política ha donat com a motius també que Freixas "militi en organitzacions independentistes radicals sorgides de la dissolució de Terra Lliure" i que durant les eleccions europees col·laborés amb la candidatura Iniciativa Internacionalista, llista que primerament fou impugnada pel govern espanyol però permesa a última hora.

Segons C's les actuacions de Freixas semblen més "un acte polític" que un concert de música, i el partit ha recordat a més a l'Ajuntament de Figueres que els colors polítics "han de deixar-se de banda". A més, ha acusat les lletres del cantautor de "promoure l'odi i la violència".

A l'actuació de Freixas, prevista per al 29 d'agost a la plaça de l'Ajuntament, el cantautor català presentarà les cançons dels seus quatre anys de carrera i avançarà alguns temes del disc que està a punt de publicar.

Cesk Freixas, que està preparant el seu treball discogràfic, va rebre el Premi Enderrok 2008 al millor artista de cançó d'autor per votació popular per l'àlbum "El camí cap a nosaltres".

Amb només 5 anys de carrera -fa uns mesos va celebrar el seu cinquè aniversari a La Mirona de Salt- el cantautor Cesk Freixas s'ha consolidat com un dels cantautors de referència del panorama musical català amb un estil que pretén enllaçar una sonoritat oblidada i poc reconeguda, com la de la cançó d'autor, amb la protesta i, alhora, utilitzar la poesia com a vehicle d'expressió.
 
 
Mostra de solidaritat de l'assemblea de Maulets Figueres amb el cantautor
 
Des de l'assemblea de Maulets Figueres volem mostrar la nostra solidaritat al cantautor Cesk Freixas envers les declaracions que ha fet el partit polític Ciutadans de Figueres. El partit polític ha demanat l'exclusió del cantautor català del festival Acústica per el simple fet de que en Cesk mai ha amagat lavinculació amb organitzacions de l'esquerra independentista,no terrorista, que és molt diferent, a la qual Ciutadans vinculà en Cesk amb bandes terroristes. Ja sabem que a la gent de Ciutadans tot allò vinculat amb l'esquerra  l'independentisme els fa com al·lèrgia, per això demanem als senyors de Ciutadans que deixin de calumniar al cantautor Cesk Freixas ja que segons ells promou odi i violència, que és preocupin de condemnar els atacs feixistes que s'han donat a la comarca, ja que encara no ho han fet, i que mirin per els seus problemes i deixin el resta de persones a actuar com volem i no com ens volem fer actuar alguns.
 
Volem fer una crida a tots els figuerencs/figuerenques a que vagin a veure el concert d'en Cesk Freixas el dia de la seva actuació al festival Acústica de la nostra vila.

Assemblea de Maulets Figueres
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid