Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical-CSC rebutja l’acord de finançament i reivindica el concert econòmic

Isabel Pallarès, secretària general de la Intersindical-CSC, ha afirmat que “les millores del nou sistema només serviran per eternitzar l’espoli fiscal del nostre país, a la vegada que el govern de Madrid segueix mantenint any rere any la darrera paraula sobre les quantitats concretes per a cada autonomia”.
La Intersindical-CSC ha rebutjat la darrera proposta de sistema de finançament de la ministra Salgado, ja que afirma que aquesta és insuficient i inconcreta i que perpetua l’espoli fiscal i la dependència econòmica amb l’Estat espanyol.

13/07/2009 19:57 Política
En aquest sentit, el sindicat nacional i de classe manté la reivindicació del concert econòmic per als Països Catalans, “especialment en una situació com l’actual, per tal de fer possibles les mesures bàsiques per impulsar l’economia, garantir la plena ocupació i finançar uns serveis públics de qualitat”.
 
Pallarès ha apostat per un “canvi real de model” i no per “una reforma més del café para todos que no servirà per afrontar els reptes econòmics i socials dels Països Catalans”. Finalment, la secretària general del sindicat ha assegurat que aquest desenllaç dóna la raó als qui en el seu moment van oposar-se al nou Estatut, ja que, “si després d’un any de negociacions, el resultat és aquest, les limitacions de la via autonomista han quedat més clares que mai i ara només és possible treballar pel concert econòmic i l’autodeterminació nacional”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid