Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes presenta al·legacions a l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana

La CUP de Blanes ha presentat al·legacions a  l’Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana, ja que considera que l'ordenança, aprovada inicialment per Ple de l’Ajuntament en data de 9 de juny de 2009 ha estat marcada, des d’un inici, per la manca d’interès del consistori per a la realització d’un procés de participació dels diversos agents culturals, socials i polítics que resulten implicats en la mateixa.  "Així s’entén que aquesta ordenança, de la qual a l’anterior legislatura ja se n’havia presentat diferent esborranys, s’aprovi sense un debat seré, obert i participatiu obert a tots els ciutadans i sense efectuar-ne la difusió imprescindible per una normativa d’aquestes característiques" afirma la formació.

13/07/2009 13:03 Drets i Llibertats
Des de la CUP de Blanes, tal i com ja va fer amb el procés que va acompanyar l’aprovació del nou POUM l’any passat, vol denunciar enèrgicament la manca d’un procés participatiu, des de l’inici fins a la publicació definitiva de la normativa, donat que, enté que la participació esdevé l’eix bàsic de treball alhora de canalitzar les opinions de la ciutadania i de bastir una societat realment democràtica.
 
En aquest sentit vo mostrar el seu desacord al·legant contra la ja esmentada poca transparència del consistori a l’hora de tirar endavant una ordenança d’aquestes característiques, juntament amb el seu desacord pel que creu un atac frontal a la sobirania i legitimitat de les entitats, i al fet que aquestes no puguin publicitar correctament les seves activitats(manca de punts on poder penjar cartells legalment). Al·leguen també en contra de la restricció de l’ús dels espais públics i, per conseqüent, de la restricció dels jocs al carrer, tan arrelats a la cultura. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid