Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aquest divendres es presenta a València l'informe sobre la situació de la tortura a l'Estat espanyol

El proper divendres, 10 de juliol, Alerta Solidària, conjuntament amb la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura, presenta a València l'informe "Tortura 2008". Les entitats posaran sobre la taula el debat obert entre les diferents entitats que lluiten contra la tortura en relació a les mesures de prevenció reclamades des de Nacions Unides i sistemàticament ignorades i manipulades pel govern del PSOE. L'Informe de la Tortura exposa l'estat de la tortura a l'Estat espanyol. En total, l'any passat hi hagueren 274 casos de tortura que van afectar a 579 persones. Trobareu el resum de l'informe ampliant notícia.

06/07/2009 18:46 Drets i Llibertats

Presentarà l'acte la jurista i membre d'Alerta Solidària, Joana Martí. Intervindrà Jorge del Cura, del Centro de Documentación Contra la Tortura i Ramon Piqué, membre de l'Associació Memòria Contra la Tortura . L'acte serà el divendres a les 8 de la vesprada a la Societat Coral el Micalet.

La Coordinadora per la Prevenció de la Tortura presenta, per cinquè any consecutiu, l'informe sobre la situació de la tortura a l'Estat espanyol. a l'informe que es presentarà divendres als Països Catalans s'han mantingut els mateixos criteris que en els informes anteriors amb l'objectiu de facilitar una perspectiva sobre l'evolució de la pràctica de la tortura a tot l'Estat espanyol. L'informe -que es cenyeix a l'àmbit administratiu de l'Estat espanyol i per tant exclou Catalunya Nord i inclou la Franja de Ponent a l'Aragó- constata l'augment de situacions en les quals no es denuncien les agressions patides. Pel que fa al nombre absolut de denunciants, el Principat es troba al quart lloc, les Illes Balears al setè i el País Valencià al desè.

Resum de l'Informe

Informe complet

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid