Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La xerrada sobre el pla Bolonya a Amposta es fa al carrer davant la censura de l'Ajuntament

Divendres passat,  l'assemblea de Maulets del Montsià i el nucli del SEPC-Secundària d'Amposta van celebrar una xerrada sobre l'anomenat Pla de Bolonya. La conferència, que havia estat prohibida dos dies abans per l'Ajuntament, finalment va celebrar-se al mig del carrer i va comptar amb l'assistència d'una quinzena de persones. El ponent, Eudald Calvo Català, militant del SEPC i estudiant expulsat de la UAB per participar de les mobilitzacions estudiantils d'aquest darrer curs, va començar la xarrada explicant els punts conflictius de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES), fent especial èmfasi en els tres eixos principals que, segons el SEPC, suposa la reforma educativa: la privatització, elitització i mercantilització de l'ensenyament públic universitari.

18/05/2009 08:47 Drets i Llibertats
Feta l'exposició, el ponent va relatar les mobilitzacions que s'havien donat a la Universitat Autònoma de Barcelona en els darrers mesos i la dura resposta repressiva per part del Rectorat de la UAB, fent un paral·lelisme entre la repressió patida pel moviment estudiantil (criminalització, expedients, expulsions i càrregues policials) i la patida per Maulets i el SEPC a nivell local (multes, prohibició d'ús d'espais públics, amenaces, etc.).

Finalment, i per concloure l'acte, es va donar pas a un breu col·loqui on van participar diverses persones assistents a la xerrada.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid