Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"BarrriSants,org" celebra el seu 4t aniversari amb una festa a Can Vies

La festa començarà a les 21'30h i servirà per a ajudar a finançar el projecte, que té un cost molt superior al dels inicis i acabarà a les 2h, després de les actuacions dels punxa discos convidats.
Aquest divendres la capella del Centre Social Autogestionat Can Vies serà l'escenari de la festa del quart aniversari de BarriSants.org. A aquests quatre anys de trajectòria s'hi ha de sumar l'any de vida que va tenir el portal www.sants-antifa.org, precursor de l'actual pàgina web. Així doncs, són cinc anys d'un col·lectiu que mica en mica ha anat millorant els seus serveis, arribant al punt on es troba ara.

29/05/2009 11:39 Política
BarriSants.org no és només aquesta pàgina web, si no que es tracta d'un projecte més ampli. Gracies a la seva infraestructura es mantenen desenes de webs i especials informatius, com les pàgines web de la Festa Major , La Burxa , el Casal Independentista , Can ViesSants Ona Lliure o moltes altres. A més, des de fa aproximadament dos anys es compta amb Sants TV , la televisió virtual del barri, que acull milers de vídeos i la seva emissió en directe.

Per poder donar cabuda a aquests serveis i als que es troben en preparació, el col·lectiu disposa d'un servidor dedicat amb un ample de banda de 100MB per segon, capaç de suportar un nombre molt alt d'usuaris accedint-hi a la vegada. Gracies a això és possible retransmetre vídeo i àudio en directe des de qualsevol punt (com es va fer a la manifestació d'estudiants del 26 de març), o posar a la disposició de tothom la programació de Sants Ona Lliure.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid