Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tallen la carretera entre Maials i Seròs en contra de la tèrmica de Mequinensa

Aquesta tarda, des de les sis  i fins prop d'un quart de vuit més de dues-centes persones han tallat la carretera entre Maials i Seròs en contra de la tèrmica de Mequinensa (Franja de Ponent). Els manifestants, convocats per la plataforma Almatret Net s'han col·locat al mig de la calçada amb una pancarta per impedir el pas de vehicles en una jornada d''operació tornada'. Durant el temps que ha durat la manifestació han provocat retencions de fins a tres quilòmetres. Els manifestants reclamen que es revoquin les autoritzacions per construir una central tèrmica a Mequinensa així com els projectes per aixecar centrals similars a les poblacions veïnes de Riba-roja i Al Faió.

12/04/2009 21:39 Política
Divendres vinent, membres de la plataforma, l'alcalde d'Almatret, Evarist Giralt, i el delegat de la Generalitat, Miquel Pueyo, mantindran una reunió en la que els veïns voldran conèixer les gestions que ha fet el Govern per informar-se del projecte de Mequinensa.
 
Segons diversos estudis, la localitat d'Almatret serà una de les poblacions més afectades mediambientalment per la construcció de la central tèrmica que es vol construir a Mequinensa, tot i que la contaminació que emetrà aquesta industria pot arribar fins al 80 kms de distància. En vista d'això el poble es manté en peu de guerra contra la construcció d'aquesta central i no es descarten dur a terme altres movilitzacions ciutadanes.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid