Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cap grup en valencià en la programació valldignenca

Novament la programació de la diada preparada des de la polèmica Macomunitat de La Valldigna manca de grups músicals en valencià.

La diada inclou un tradicional i espectacular correfocs de la Colla de Dimonis "FEM FREDAT" de Simat de la Valldigna i on està prevista també la participació de la Colla de Dimonis Correllops de Villalonga, a les 21h d'aquest dissabte 14 de març, en La Font Gran del poble.

En el sopar que es celebrarà divendres a l'Almàssera del Monestir, serà guardonat com AMIC VALLDIGNA, N'Eduard Ibañez, artista plàstic de Tavernes  i es reconeixerà la tasca del servei de  Proteció Civil Tavernes. En l'acte també  s'atorguen els PREMIS VALLDIGNA D'INVESTIGACIÓ a la Universitat Internacional de Gandia [UIdG] per tal d'el.laborar un estudi de les aigües de la Valldigna i a Mª Jesús Linares, mestra de Tavernes que realitzarà un altre estudi, aquest,  sobre la Hª de l'Educació a la Valldigna.

10/03/2009 08:31 Cultura

  Les activitats comencen dijous al vespre amb l'inauguració d'una exposició fotogràfica "SOMEWHERE NOWHERE" del valler  d'Antonio Girbés, i continuen el cavespre nit del divendres amb el lliurament dels premis, un concert de la Coral Quinze de Març i la presentació d'un llibre. Dijous passat però, es van entregar els premis Narrativa Valldigna, que organitzen els IES valldignencs i que promociona l'entitat.

El Mercat Mediaval, dues revetlles i diferents activitats culturals converteixen La Font Gran de Simat i l'àntic cenobi en l'epicentre de la festa. Benifairó acollirà dissabte una partida de pilota valenciana.


VALLDIGNA'09

Contrapunt:  

Les autoritats de la Valldigna pagaran el seu sopar - La Cotorra de la Vall

La Mancomunitat ha enviat als regidors la invitació al sopar d’entrega dels Premis Valldigna. La gestió dels presidents del PSOE, Agustí Pascual, i ara del PP, José Luis Ferando, afecta la nostra mancomunitat i avisa en la tarja d'invitació que els regidors i alcaldes hauran d'apoquinar cadascú 20 euros per assistir. Fins i tot el President de la Mancomunitat de la Safor ha de pagar. No cal dir els comentaris que ha alçat la decisió i més quan la Mancomunitat es financia dels ajuntaments. Els que van de gorra són els premiats i els mitjans de comunicació.
Entre Benifairó, Tavernes i Simat hi ha 37 regidors, total 740 euros s'estalviarà la Mancomunitat. Estalviar-se el xocolate del loro i el de La Cotorra, perquè la gent de La Cotorra ni ha estat convidada ni ens han participat res dels actes.
I després es gastan diners i diners en caterings!. I com exemple el de divendres passat, el dels premis de redacció dels estudiants, on va sobrar i sobrar. Igual esperaven mil persones. Millor per a l’empresa! I ja vorem els d’aquesta semana, paella gegant gratuïta inclosa, perquè diners n’hi ha per allò que volen. I no és estrany que la Casa de la Cultura siga coneguda com la Casa dels Caterigns, perquè s’en fan més que activitats culturals.
Des de la Cotorra proposem que els 740 euros dels regidors siguen per a fer un donatiu a l’ajuntament de Tavernes i així que pague una xicoteta part (també la del xocolate del loro) dels 18 MILIONS D'EUROS DE DÈFICIT QUE TÉ.
Recomanem  

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid