Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'EI del Vallès Oriental i el Baix Montseny es mobilitza en defensa del territori

Diumenge passat va finalitzar "setmana de lluita" promoguda per l'Esquerra Independentista (EI) del Vallès Oriental i el Baix Montseny, emmarcada dins de la Campanya: Aquí i ara, defensem el territori. Durant la setmana és va fer el tret de sortida de la Campanya que continuarà al llarg d'aquest any 2009. Aquests dies s'han realitzat diverses accions en diferents punts amenaçats i també s'han començat els tràmits per a la presentació de mocions a diferents municipis per tal de declarar-los àrees on es defensa i es preserva el territori.


27/01/2009 12:58 Territori

La campanya té com a objectiu visualitzar les diferents agressions que pateix el territori en forma de TAV, MAT, 4rt Cinturó, AREs o camps de golf, entre d'altres, i que "responen a un model obsolet i caduc de creixement econòmic i no a les necessitats de la majoria. És a dir, des de la Campanya es defensa un canvi de model davant l'evidència que cal preservar el territori i els recursos existents" segons l'Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny.

Del 19 al 25 de gener, s'han realitzat murals, encartellades, modificació de plafons informatius, caminades, pintades i diverses accions simbòliques a diferents punts del Baix Montseny i el Vallès Oriental.


 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid