Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xavi Sarrià presenta "Històries del Paradís" a La Valldigna

 Juanjo Penek i Josep Villaroya seràn els encarregats de presentar el text, el proper dilluns 29 de desembre a les 19h al nou auditori municipal.

L'acte clourà amb un acúsitc dels internacionals Obrint Pas, on l'autor es lletrista i  vocalista. La vinculació de Sarrià a La Valldigna, es llarga i compromesa, ja que el seu grup ha participat en esdeveniments com el Concert Solidari Contra l'Alta Tensió.

La setmana cultural presenta també l'obra “Els últims moriscos de Benifairó de la Valldigna” de Vicent Sanchis, i un concert extraodinari de la Banda de Música l'Entusiasta de Benifairó.

22/12/2008 18:12 Cultura

 El cantant i escriptor Xavi Sarrià presenta el seu primer llibre Històries del Paradís - Bromera, a La Valldigna el proper 29 de desembre a les 7 de la vesprada al nou Auditori Municipal. La presència dels Obrint Pas a Benifairó clourà la setmana cultural que organitza anualment l'ajuntament benifaioner per Nadal i que en aquesta edició tindrà com a escenari el nou espai cultural que ara obri les portes. La vinculació del cantant a La Valldigna, es llarga i compromesa, ja que el seu grup ha participat en esdeveniments musicals celebrats al petit epicentre cultural valldignenc en que s'ha convertit Benifairó: Concert Solidari Contra l'Alta Tensió (2005) 1er Festival Més que Rock (2007) i en la 4ta edició del Festivern el passat cap d'any (2007).

Article socarrat 

" Xavi sap que l’art no és estèril en la seua capacitat i voluntat d’incidir. Per això cadascun dels relats hauria d’obrir nous clivells en els lectors que gaudiran de la lectura d’Històries del paradís. Jo així ho desitge també ". [Feliu Ventura - presentació a Barcelona]

Escriptors valencians valoren l'obra:

Isabel Clara i Simó  [Avuí] " ensopegues amb el text de Xavi Sarrià, el cantant d'Obrint Pas (que he tingut la sort de llegir abans de la seva publicació) i veus un escriptoràs que et serra la gola i et deixa sense alè. Parla de violència i d'ambigüitat moral, parla de paradoxes mortals, parla de culpabilitat, parla de la brutalitat de viure i la de morir "

Gemma Pascual:  [presentació a Gandia]  " és un llibre de contes i com a tal cadascun d'ells ha de ser com un combat de boxa però que ha de vèncer per KO. Són històries de violència però també històries d'esperança ".

Toni Cucarella  [Presentació a Xàtiva ]  " Llegint els relats de Xavi Sarrià un se n'adona, com un calfred, com una basca, com una torba, en quina mena de món vivim. Per fer-nos-ho veure igual fa servir la faula que s'endinsa en la ment del personatge que tremola de pànic. Però sobretot sap fer servir les paraules per a transmetre'ns emocions. Podem plorar, solidàriment, de ràbia i d'impotència, amb les llàgrimes dels kurds sota tots els cels de la diàspora; somriure amb l'irònic colp d'efecte que tanca fragilitat, reconèixer-nos en el retrat de la humaníssima ambició en la societat de les formigues... Heus ací el nostre món de cada dia "

* L'auditori, està situat al carrer San Vicent nº 20. 46791 Benifairó de la Valldigna.

 

 

Per saber-ne més:

Tres-centes persones acullen Xavi Sarrià a La Valldigna -Llibertat.cat

Xavi Sarrià presenta el seu primer llibre a Barcelona -Llibertat.cat

MONOGRÀFIC: Xavi Sarrià ens explica Històries del Paradís -Documentació *Llibertat.cat

Presentació del llibre "Els últims moriscos de Benifairó de la Valldigna" -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid