Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització dels treballadors afectats pels tancaments a Cerdanyola i contra el Direccional

 Els treballadors de l'empresa Ceràmiques Sugrañes es van manifestar ahir a Cerdanyola del Vallès, davant l'ajuntament i l’Oficina d’Informació del Centre Direccional, un projecte urbanístic agressiu que compta amb una forta oposició a aquesta localitat. Els treballadors es van manifestar contra de l’anunci d’un Expedient de Regulació d’Ocupació que suposarà l’acomiadament de 80 treballadors d'aquesta empresa, fet que va coincidir amb la mobilització per mostrar oposició davant els responsables del Consorci Urbanístic que presentaven el projecte del Centre Direccional. Els treballadors van proferir crits contra l'alcalde Toni Morral (IC-V), reivindicació a la qual s'hi van sumar membres del PAS de Cerdanyola (CAV) i ecologistes que s'hi congregaven davant de l'oficina.

13/11/2008 23:57 Política

Un centenar de treballadors de Ceràmiques Sugrañes van tallar durant més de mitja hora els carrer de l'oficina de promoció urbanística i van llençar ous contra el vidre de l’oficina, membre cridaven consignes com "Morral, volem treballar!". També s'hi van repartir pamflets en què s'explicava que per culpa de les obres del Sincrotró Alba i del Centre Direccional es veuran afectades 500 famílies de les empreses colindants.

Els responsables del comitè d’empresa de Ceràmiques Sugrañes van explicar posteriorment que els treballadors s’havien reunit amb l’Alcalde de la ciutat, Antoni Morral, sense trobar una resposta satisfactòria als seus interrogants.             

L'empresa localitzada a aquesta ciutat del Vallès té previst el seu trasllat a una nova planta de producció a Vallmoll, prop de Tarragona. Els treballadors han explicat a diversos mitjans que inicialment els van prometre que tota la plantilla podria comptar amb un lloc de treball a les instal.lacions previstes per en trasllat, però que ara se n'ha desmarcat amb un Expedient de Regulació d’Ocupació que afectarà a 80 dels 130 empleats de Cerdanyola.

Mentre durava la protesta dels treballadors de Sugrañes dins de l’Oficina d’Informació del Centre Direccional diverses persones van copar l'acte de presentació realitzant preguntes als presentadors sobre els perills, irregularitat i il.legalitats relacionats amb la construcció del Centre Direccional.

Per saber-ne més:

El PAS de Cerdanyola del Vallès fa públic un recull de premsa per denunciar els abocadors  dilluns, 16 abril 2007 Llibertat.cat

Noves protestes contra el projecte urbanístic a la Plana del Castell de Cerdanyola divendres, 14 desembre 2007 Llibertat.cat

Acció reivindicativa a Cerdanyola del Vallès contra els abocadors dimarts, 06 febrer 2007 Llibertat.cat

Demanen que es faci públic l'informe sobre la toxicitat dels abocadors a Cerdanyola dissabte, 01 novembre 2008

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid