Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Berga: "La Generalitat vol construir un barri per decret"

Debat sobre la política especulativa que impulsa la Generalitat amb les ARE i el model territorial que generen al Casal Popular Panxampla de Tortosa
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga denuncia a la seva pàgina web que la Generalitat ha projectat construir un nou barri a Berga de més de 300 pisos, ubicat al voltant de les Dominiques, entre la Rasa dels Molins i el Centre Cívic. Per aquest motiu  ha convocat una reunió  informativa pel proper dissabte a les 19 hores al Centre Cívic de Berga.

19/11/2008 11:18 Territori

Actualment a Berga hi ha més de mil pisos buits i cinc projectes urbanístics en marxa. Alhora, els serveis estan saturats: s'espera de forma urgent una nova escola bressol, falta construir el segon institut i una nova escola de primària, l'ambulatori està al límit de la seva capacitat i la circulació viària presenta alarmants símptomes de saturació.

La construcció d'aquest nou barri, segons la CUP de Berga, és fruit del pacte entre Generalitat i la patronal de la construcció per tal de subvencionar aquest sector econòmic. Per tant, poc té a veure amb les necessitats reals de la nostra ciutat.

 

Debat sobre la política especulativa que impulsa la Generalitat amb les ARE i el model territorial que generen a Tortosa
A les 20.30 h, el proper divendres, el Casal Popular Panxampla de Tortosa organitza un debat sobre la política especulativa que impulsa la Generalitat sobre les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) amb la participació de Pau Jubillà (CUP de Lleida) i Joan Guinovart (CUP de Valls).

Tenint en compte que la  Comissió Territorial d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, en sessió de 4 de setembre de 2008, va acordar l’aprovació inicial del Pla Director Urbanístic de les Àrees Residencials Estratègiques de les Terres de l’Ebre què comprèn les ARE d'Amposta, Tortosa i Móra d'Ebre. 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid