Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campanya contra la construcció de les tèrmiques projectades a Mequinensa, Faió i Riba-roja

Ecologistes en acció ha iniciat una campanya contra la construcció de les centrals tèrmiques projectades a Mequinensa, Faió i Riba-roja, després que el ple municipal d'aquesta setmana a l'Ajuntament de Mequinensa s'aprovés una nova moció a favor de la Tèrmica. Es dóna el cas que l'alcaldessa, la socialista Magda Godia és germana vota projectes en els quals es troba immiscuït el seu germà, Miguel Godia, que casualment és el Gerent de Carbonifera de l'Ebre, empresa que es troba al darrera de la tèrmica.

03/08/2008 12:22 Territori

Ecologistes en acció s'oposa a la construcció d'aquestes centrals perquè són innecessàries, molt contaminants, posant en perill la salut de les persones, i perquè generen quantitats grandísimas dels gasos d'efecte hivernacle (CO2) que escalfen el clima, deixant en evidència la suposada política contra el canvi climàtic que diuen "mantenir els nostres governants, política basada solament en les aparences i la falta de compromís".

En aquesta direcció ha iniciat la campanya de caràcter institucional, per a demanar als ajuntaments i consells comarcals, de les zones més afectades que aprovin una moció en la qual se sol·licita una moratòria indefinida a la construcció de noves centrals tèrmiques.

De moment, Ecologistes en Acció ja ha sol·licitat a l'Instituto Aragonés de Gestión Ambienta (INAGA) que no s’autoritzi la central tèrmica de Mequinensa. Així mateix, sol·licitarà a la Consejeria de Medio Ambiente de la Junta de Aragón que s’instal·li una estació fixa per tal de mesurar la contaminació a l’entorn del Baix Cinca a fi de conèixer millor quina és la qualitat de l’aire a la zona.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid