Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CGT i ACTUB assoleixen la majoria al Comitè d'Empresa de TMB

Les eleccions sindicals parcials al Comitè d'Empresa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) celebrades el passat dijous donaren la majoria als sindicats CGT i ACTUB, que es repartiren els dos delegats sindicals en joc. Amb aquests resultats, les organitzacions sindicals que apostaren per la vaga aconsegueixen, tot i que de forma molt ajustada, ser majoritàries dins del Comitè d'Empresa. El Comitè de Conveni, doncs, suma suports de cara les properes negociacions pel conveni col·lectiu.
 

22/06/2008 12:58 Laboral
Cal recordar que durant els mesos de conflicte, organitzacions com ara CCOO i UGT, així com el SIT, evitaren donar suport a les mobilitzacions tot destacant que aquestes eren "minoritàries" dins del Comitè d'Empresa.
 
Eleccions sindicals a TMBEn la taula adjunta, que detalla els resultats per cotxeres, es pot veure la comoditat amb les que s'imposaren a d'altres llistes. Des del Comitè de Conveni, creat després de la dissolució del Comitè de Descansos per encarar les negociacions del proper conveni col·lectiu, es valora que aquests resultats posaran "encara més fermesa en el costat dels treballadors i treballadores perquè la Direcció compleixi l'acord del 15 d'abril i s'aconsegueixi un bon conveni per a tots els col·lectius de Transports de Barcelona".
 
La composició definitiva del Comitè d'Empresa de TMB és la següent: CGT: 8 delegats, ACTUB: 6 delegats, UGT: 5 delegats, CCOO: 5 delegats, SIT: 4 delegats més 1 delegat independent, que donà suport a les  vagues i mobilitzacions popularitzades sota el lema dels "2 dies".  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid