Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Identi'CAT" setena trobada de la catalanitat a Baó

Aquest cap de setmana es desenvolupen la majoria d'actes de la setena trobada de la catalanitat, Identi'CAT, a Baó. Al migdia s'ha fet una mostra de castells, teatre i la presentació del projecte 'Xerrem', per al fomentar de l'ús social de la llengua promogut per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua. Els actes diumenge passat i la festa acabarà demà. La trobada està organitza per l'associació Aire Nou de Baó.

07/06/2008 19:03 Cultura
Al vespre hi haurà música amb  La Transfrontalière de l'amor i, seguidament, El Belda i el conjunt Badabadoc. Desrès, el correfoc amb Diables i Bruixes del Riberal i els Diables d'en Pere Botero.  Els actes acabaran demà al matí, amb actuacions castelleres.
 
Identi'CAT va néixer el 2002 amb la finalitat de reivindicar la catalanitat en tots els seus àmbits.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid