Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La GEC ignora la literatura catalana del País Valencià

Aquests dies que es parla Gran Enciclòpedia de Catalunya (GEC) es pot consultar lliurement a la xarxa,  l'escriptor valencià de la Costera, Toni Cucurella comenta en el seu bloc que es va donar de baixa de la versió dels dels tomarros de llom verd, ja que no constaven molts escriptors valencians, per la qual cosa ja es va queixar en el seu dia. Ara bé, en la versió on line, s'ha adonat que també passa el mateix.
 

29/02/2008 23:25 Cultura

En record aquella queixa, Toni Cucurella on els reclamava més atenció  a la literatura valenciana actual, ha fet una recerca dels noms valencians més significats i ha comprovat que "Francesc Bodí no hi és, ni Joan Olivares, ni Esperança Camps, ni Francesc Bayarri… Ni tan sols hi és el malaguanyat Manel Garcia Grau.

Vet ací doncs, que la GEC també ignora la literatura catalana del País Valencià. Lamentable. És una qüestió, em sembla, de consciència: de falta de consciència". 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid