Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida homenatja les víctimes en el 70è aniversari del bombardeig feixista de la ciutat

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida va retre homenatge a les víctimes del bombardeig feixista contra la ciutat de Lleida que tingué lloc el 2 de novembre de 1937 i que afectà especialment el Liceu Escolar, una escola moderna basada en els valors pedagògics de la igualtat i la llibertat. El 2 de novembre de 2007, en ocasió del 70è aniversari del bombardeig, la CUP va realitzar una ofrena floral al monument en record del Liceu Escolar, a la plaça de la Catedral de Lleida, al mateix indret on s'alçava l'edifici atacat pel feixisme.

06/11/2007 13:04 Política
2nov2 2nov2

Durant l'acte la CUP desplegà una gran pancarta amb el lema "1937-2007, 70è aniversari del bombardeig. Feixisme, mai més!" i realitzà una ofrena per retre homenatge a les nombroses víctimes que provocà el bombardeig. Posteriorment la CUP se sumà a l'acte de record i homenatge organitzat per veïns i comerciants del barri.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid