Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ogassa: acte d'homenatge a Xirinacs

9.09.07 Aquesta tarda al Coll de la Tuta a Ogassa, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de la Territorial d’Osona i el Ripollès han organitzat un acte polític en homenatge a Lluís Maria Xirinacs. El punt de trobada serà a les 16:30 a l'Ajuntament d'Ogassa per després pujar tots plegats al paratge on va morir Xirinacs.

08/09/2007 23:57 Política
A l'acte polític hi participarà Arcadia Sans i Carme Béjar (Fundació Randa) i Guillem Ferrer de la CUP de Sant Joan de les Abadesses. També hi hauran les intervencions dels poetes Pilar Cabot, Josep Checa i Lluís Solà; els cantautors Oriol Cardona, Marc Muntanya i Núria Agulló així com els músics i randellaires Cèsar Ollé i Santi Llagostera.
L'acte vol ser una homenatge a una de les persones que va estar present fins els darrers dies i amb les últimes conseqüències a la coherència i a l’esquerra independentista, donant tot el seu suport quan va caldre, la seva força i la seva integritat. Quan han passat unes setmanes de la seva desaparició, des de les CUP es veu necessari destacar el seu relleu més polític, el que incomoda a la classe política catalana, assentada i acomodada en els seus privilegis.Nosaltres creiem que la memòria ens farà lliures, d’altres que l’oblit els farà lliures a ells. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid