Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mig miler de persones es manifesten a Girona i es cremen fotografies de la família reial

13.09.07 Aquesta nit unes cinc-centes persones s'han concentrar a la plaça del Vi de Girona on s'han cremat fotografies de la família reial espanyola. La concentració es feia a un quilòmetre del palau firal de Fontajau on el rei presidia un acte. Al matí un altre manifestació de rebuig a la presència del monarca tenia la complicitat de conductors i del veïnat. Les mobilitzacions estaven convocades pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) amb el suport del conjunt de l'Esquerra Independentista.

13/09/2007 23:14 Política
S'ha llegit un manifest davant de l'Ajuntament de Girona. El text criticava a la Universitat de Girona per haver convidat al Rei a inaugurar el Parc Científic i Tecnològic, "una persona que no té cap lligam al món acadèmic ni amb el país".

La marxa continuava cap el Pavelló de Fontajau, però el gran desplegament policial -molt desprorcionat- ho ha impedit. Tot i així, els manifestants continuen a l'entorn de la zona.
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid