Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten contra la presència del Rei a Girona

13.09.07 A les 11h. unes dues-centes persones han iniciat una marxa cap el parc tecnològic de la Universitat de Girona en contra de la visita de Rei. La manifestació ha tingut la complicitat de conductors i del veïnat de la zona. A les 20h, hi haurà un altre concentració de protesta a la plaça del Vi. El conjunt de l'Esquerra Independentista ha convocat aquestes mobilitzacions.

13/09/2007 15:28 Política
Un desproporcionat desplegament dels mossos d'esquadra, amb quatre furgones i centenars d'agents han impedit el pas de la manifestació. Després de minuts de tensió, per l'actitud provocadora dels agents policials, que han clavat empentes i han estripat literalment les dues pancartes de la manifestació, s'ha llegit el manifest i s'ha cantat Els Segadors.

Més tard, un nombrós grup de persones ha intentat accedir a l'espai que avui visita el borbó a través d'una zona boscosa. Allí, s'han produït corredisses i els mossos d'esquadra han intentat carregar contra els manifestants, sota l'atenta vigilància d'un helicòpter policial que sobrevolava la zona. Després d'uns instants de tensió, finalment, els manifestants han anat abandonant l'espai.
 
Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid