Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campanya de suport amb les persones i entitats convocants de la manifestació contra la monarquia

15.09.07 Alerta Solidària fa una crida a la solidaritat per tal de donar suport a un legítim acte de protesta que només es pot considerar delictiu en Estats de dubtosa naturalesa democràtica i demana un ampli suport social a les persones ientitats que van participar en la manifestació contra la monarquia de Girona. La intenció és que aquestes persones puguin estar el màxim derecolsades en cas que la (in)justícia espanyola decidís actuar contra elles.

15/09/2007 20:14 Política
I és que Alerta Solidària considera que  ens trobem davant una gran ofensiva de l'espanyolisme en defensa d'un dels majors símbols d'opressió a l'Estat Espanyol, la monarquia, que està creantles condicions idònees per tal que s'inici una ràtzia repressivacontra l'Esquerra Independetista a Girona.
 
 
Alerta Solidària  demana:
"
- Que tant persones com entitats mostreu el vostre suport a aquest escrit fent arribar el vostre nom i cognom, la població i el correu electrònic (en cas d'entitat nom i nif), l'abans possible a l'adreça: relacions_politiques@alertasolidaria.org
 
- També us demanem que feu difusió del cas, a través de cartes alsdiaris i a internet i/o manifestos públics de suport tant dirigits a
la premsa com a la societat en general.

En els moments com aquest, en què l'integrisme espanyol surt a la caça de qualsevol mostra de desacord amb el seu projecte de Nación, donemuna resposta clara i contundent:
 
ELS CATALANS NO TENIM REI!"
 
Per saber-ne més 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid