Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció a la Franja de Ponent contra la simbologia feixista

Acció contra monument feixista 2.09.07 La Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) ha reivindicat l'acció contra una estàtua feixista a Vallderoures (Matarranya).

02/09/2007 21:13 Política

Els i les joves esborraren les proclames d'aquesta estàtua, dedicada als caiguts en defensa de l'alçament feixista de 1936, i tiraren a terra una de les fletxes que composen el conegut  emblema de la Falange Española. Des de la CAJEI es denuncia la "passivitat" dels ajuntaments d'aquelles poblacions que mantenen simbologia com aquesta. 

Aquesta acció cal emmarcar-la dins de la campanya "Subversió per la llibertat", en contra de la simbologia espanyola i francesa als Països Catalans. La retirada de simbologia feixista en diferents poblacions com ara Xàtiva, Lleida, Manresa o Barcelona i l'entrega d'aquestes a diferents institucions municipals o autonòmiques ha estat l'acció amb més ressò fins al moment.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid