Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de la xiulada als polítics a Gramenet del Besòs

Una vintena de persones es van aplegar sota una pancarta amb el lema “Amb 300 anys ja n’hi ha prou: contra la seva ocupació, REVOLUCIÓ”, donat que enguany es commemora l’inici de l’ocupació espanyola als Països Catalans (Batalla d’Almansa, 1707).

13/09/2007 00:21 Política
Cal apreciar la bona rebuda de l’acció, que va tenir els seus moments àlgids en l’ofrena institucional, amb l’alcalde Bartomeu Muñoz del PSC que va rebre una forta xiulada, i l’ofrena del PP que va rebre, també, un fort rebuig. Cal destacar també, l’intent de provocació d’aquests en apropar-se a provocar al costat de la gent concentrada cosa que va mostrar més recolzament a la convocatòria realitzada per Maulets.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid