Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Audiència ha admès a tràmit una querella pel nom del carrer Martínez Vendrell

25.07.07 L'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) va presentar la querella contra  la decisió de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló d'haver dedicat el nom d'un carrer a Jaume Martínez Vendrell. El passat 14 d'abril com va informar Llibertat.cat, se li va retre un homenatge a la Colonia Güell que pertany a Santa Coloma de Cervelló i es va posar el seu nom a un dels carrers de la localitat. L'ABC, una setmana després publicava una crònica on es criticava aquest fet.

 

25/07/2007 01:42 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid