Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VIIè Sopar per la Llengua i Premis Joan Coromines

21.04.07 Aquest vespre, en el marc de Sant Jordi i dels actes de commemoració dels 300 anys dels fets de 1707, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) celebrarà la VIIa edició del Sopar per la Llengua, en el qual es farà lliurament dels Premis Joan Coromines. L'acte tindrà lloc a les Cotxeres de la Vila de Sants, a Barcelona, a partir de dos quarts de nou. (veure edicions anteriors)
 

21/04/2007 12:17 Política
Els premiats d'enguany, en reconeixement al seu compromís amb la llengua i el país, són el sociòleg Salvador Cardús, la productora Arriska Films, impulsada per l'Eva i en Joel Joan, i la Plataforma pel Dret de Decidir.

Durant el sopar hi haurà diferents actuacions teatrals i musicals per amenitzar la trobada. En primer lloc, el duet Víctima i Botxí musicarà poemes d?autors catalans. Acte seguit, el grup Pirates Teatre farà una breu actuació d?una obra de Joan Brossa. L'actuació dels músics de l'Indian Panjabi Group clourà un acte que aplegarà centenars de persones, entre socis i simpatitzants de la CAL.

El Sopar per la Llengua vol esdevenir un punt de trobada de les persones compromeses amb la llengua i la cultura catalanes i, a la vegada, fer de Sant Jordi una Diada de conscienciació i de reivindicació. La normalitat del català encara queda lluny i el compromís dels i les catalanes es fa imprescindible per tal d'avançar cap a aquesta plena normalització.

Per a assistir-hi, heu de reservar el vostre tiquet, bé trucant al telèfon 93.415.90.02 o per correu electrònic a l'adreça cal@cal.cat . El preu és de 20 euros pels socis i sòcies de la CAL i 22 euros pels no socis.
  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid