Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció contra les multes i l’ordenança de civisme a Berga

09.04.07 Dissabte passat, diverses persones es van encadenar a les columnes de l’Ajuntament de Berga i altres es van penjar al balcó del consistori, per protestar contra l'ordenança del civisme i molt concretament per les multes que l’alcalde de Berga va posar a 22 persones que van participar el passat 30 de setembre en una jornada de cultura al carrer, multes de 750 euros per cap i també per haver estat multat l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, segons informa Berguedà llibertari. Per la seva banda, la CUP de Berga ha demanat en diverses ocasions que cal derogar aquesta ordenança i que s'han d'arxivar totes les multes que s'hagin generat.

09/04/2007 00:31 Política

Durant l’acció, que va durar unes tres hores, es van recollir signatures contra l’ordenança i es va informar a tothom de la situació creada. Les mateixes fonts anuncien noves protestes i accions contra aquest l'abús de poder de l'ordenança.

La CUP de berga, partidària de la seva derogació, remarca que molt aviat farà públic un estudi sobre aquesta polèmica ordenança.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid