Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2009 Uns vuitanta estudiants es tanquen a les facultats universitàries

2009 Uns vuitanta estudiants es tanquen a les facultats de Dret i Història de la UB

24/03/2009 Tal dia com avui

En aquesta data una trentena d'estudiants es van tancar a la facultat de Dret  i uns cinquanta de la Facultat de Geografia i Història de la Universtat de Barcelona (UB).  Hi van romandre tota la nit com a acte d'arrencada de tres jornades de vaga. Al matí, un grup d'universitaris s'havia tancat al deganat de Ciències de l'Educació de la UAB. Les tancades arribaven una setmana després del desallotjament del rectorat de la UB pels Mossos, que va acabar amb la batalla campal als carrers de Barcelona.

A la tancada de la Diagonal, el degà de la Facultat s'havia presentat aquella mateixa nit al centre per pactar les condicions de l'ocupació i citar-los en una reunió per al dimecres al matí.

Per saber-ne més: 

Reaccions contra l'actuació dels Mossos. Llibertat.cat  

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid