Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1996 Els independentistes corsos anuncien una treva

1996 Els independentistes corsos anuncien una treva 

12/01/1996 Tal dia com avui

El Front d'Alliberament Nacional de Còrsega-Canal Històric, el principal grup independentista de Còrsega, va anunciar en aquesta data una treva de tres mesos per facilitar les negociacions amb el govern de París. L'anunci, fet després d'una quarantena d'accions contra edifics públics i entitats bancàries a Còrsega, va coincidir amb l'arribada a l'illa del ministre de l'Interior Jean-Louis Debré, i es va fer mitjançant una roda de premsa a la matinada i al mig del bosc, a la qual van assistir 600 activistes armats.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid