Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La IV nit de l'Escola Valenciana commemora els 300 anys de la batalla d'Almansa

23.02.07 Demà dissabte,  Escola Valenciana  commemorarà els 300 anys de la batalla d'Almansa amb un concert d'Al Tall amb la banda de música La Nova, el tradicional sopar i l'homenatge que aquesta entitat retrà a Vilaweb. A hores d'ara les 800 entrades per a aquesta commemoració ja estan exahurides. Coincidint amb aquest esdeveniment, l'Avanç, en la seva edició en paper, surt avui sobre les activitats de l'Escola i la Gira de la música en valencià.

23/02/2007 03:50 Política
Un any més arriba la Nit de l’Escola Valenciana, on l’entitat cívica fa balanç dels projectes del 2006 i presenta les línies a seguir dels propers mesos. 
 
Enguany es compleixen els tres-cents anys de la batalla d'Almansa, que va significar la pèrdua de les llibertats dels valencians com a poble. És per això que la IV Nit de l'Escola Valenciana se celebrarà a la simbòlica ciutat de Xàtiva, que va ser cremada com a càstic pels invasors. En aquesta ocasió,  es retrà un homenatge a Vilaweb com a model d'èxit de premsa en català i d'inovació en el món d'internet i en català. Però també s'ha volgut fer memòria d'allò que va passar, pel que previ al sopar es realitzarà el concert "Quan el mal ve d'Almasa" d'Al Tall amb la banda de música local "la Nova".
 
La IV Nit serà el punt de partida dels projectes del 2007 d’Escola Valenciana, com ara les Trobades, la Gira, el cinema en valencià, el voluntariat lingüístic o els projectes educatiu, entre d’altres iniciatives. A l’hora, l’Escola Valenciana, en veu del seu president Diego Gómez, estableix una valoració del context sociolingüístic i polític del moment.

La IV Nit preveu reunir a destacats representants de partits i entitats del País Valencià i altres territoris, i ja no queden entrades per al concert. L’acte serà presentat pels periodistes Clara Esteve i Gerard Fullana.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid