Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2004 Accions de denúncia contra el jutge Baltasar Garzón al Fòrum 2004

2004 Accions de denúncia contra el jutge Baltasar Garzón al Fòrum 2004, en què se l'acusa de connivència amb la tortura

16/06/2004 Tal dia com avui

Just quan el magistrat havia d’iniciar la seva intervenció, tres joves solidàries de Sants es van col.locar davant seu amb pancartes, llençant octavetes i interrompent el debat durant 10 minuts per denunciar les tortures sofertes l’abril del 2002 per tres joves de la Vila de Gràcia. Mentre això succeïa a l'interior del recinte, altres cinc solidaris de Sants s'havien encadenat a les portes d'accés al Fòrum amb una pancarta on es podia llegir “Garzon empara la tortura!” per protestar contra el trasllat a l’Audiència Nacional de la causa judicial contra els tres joves de l’Assemblea de Joves de Gràcia, que estaven aleshores sota el risc i l’amenaça de ser condemnats a penes superior als 8 anys per un delicte que mai van cometre i del qual van quedar absolts.

Per saber-ne més:

Denúncia davant de Garzón al Fòrum 2004


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid