Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 La junta de fiscals decideix no imputar Josep Piqué pel cas Ercros

2001 La junta de fiscals decideix no imputar el dirigent del PP Josep Piqué pel cas Ercros

10/07/2001 Tal dia com avui
2001 La junta de fiscals decideix no imputar Josep Piqué pel cas Ercros 2001 La junta de fiscals decideix no imputar Josep Piqué pel cas Ercros

La junta de fiscals de l'Estat aprovava en aquesta data per una àmplia majoria (13 vots a 2) no imputar el ministre espanyol d'afers estrangers i cap del PP a Catalunya, Josep Piqué, en el procés judicial del cas Ercros. D'aquesta manera la junta emetia un veredicte contrari al de la junta de fiscals del Tribunal Suprem, però coincident amb la postura que havia exposat el fiscal general, Jesús Cardenal.

La junta demanava, però, que Piqué, en qualitat d'exmembre del consell d'administració d'Ercros, fos citat com a testimoni del cas Ertoil, una de les derivacions del cas Ercros. Cal recordar que, a banda dels aspectes fiscals d'aquest procés, Josep Piqué fou durant anys uns dels membres responsables de la junta directiva d'Ercros i Cros.S.A., empreses que durant anys van abocar productes contaminants i metalls pesants al pantà de Flix, fets que van tenir unes repercusions medioambientals i sanitàries molt nocives.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid