Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1985 Surt en llibertat de la presó de Carabanchel Josep Lluís Rovira, independentista d'Alcanar

Surt en llibertat de la presó de Carabanchel Josep Lluís Rovira, independentista d'Alcanar

13/02/1985 Tal dia com avui
1985 Surt en llibertat de la presó de Carabanchel Josep Lluís Rovira, independentista d'Alcanar 1985 Surt en llibertat de la presó de Carabanchel Josep Lluís Rovira, independentista d'Alcanar

El 13 de febrer de 1985 surt en llibertat sense fermança de la presó de Carabanchel Josep Lluís Rovira,  independentista véí d'Alcanar. Temps després el seu cas seria arxivat.

Havia estat detingut a finals de gener d'aquell any en una ratzia contra independentistes catalans amb la finalitat de detenir membres de Terra Lliure. Nombroses persones van ser detingudes a Barcelona, Puigcerdà, Perpinyà i Alcanar entre el 19-22 de gener, en una operació realitzada per les policies espanyola i francesa contra Terra Lliure.

A la població de Rovira, Alcanar (Montsià), es van produir nombroses mobilitzacions reclamant la llibertat de l'independentista detingut i una vaga general a aquesta localitat el dia 25 de gener.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid