Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un espectacle de 14 hores acompanya el «sí» dels santcugatencs

Al llarg del  diumenge músics i artistes han desfilat sobre el cadafal instal·lat a les portes del centre muntanyenc de Sant Cugat del Vallès.

La música dels valencians Obrint Pas i La Gossa sorda clou en una sessió de DJ passades les 9 del vespre la marató artísica preparada acuradament per Rosa Martín, Albert Artigas i Quim Pla que han coproduït i presentat l'espectacle per on han desfilat els Bastoners de Sant Cugat, la Camerata i altres intervencions corals,  els Castellers de Sant Cugat, la cantant Núria Inglés, els grups locals "The Risas", la Banda Barretina, "Portada dels sommnis i "Espart", que ha acabat amb una Traca final dels  Diables del poble. Llegiu el parlament inicial de l'espectacle.

Resultats de la consulta: cens 59.042, vots emessos 15.163 (25.68%), SI 14.002, NO 805, EN BLANC 170 i NULS 186.

14/12/2009 01:08 Cultura

 

 En Roda de Premsa aquest migdia a Sant Cugat del Vallès, el Sr. Batlle d'Arenys de Munt, responia les preguntes de Llibertat.cat afirmant que "el Parlament de Catalunya i la classe política no pot deshinibir-se del pronunciament del seu poble i que s'obre una nova era per a l'autodeterminació del poble Català i la proclamació de la independència". 

Mentrestant, els observadors internacionals garantien la validesa del procés, insistien en la legalitat de les consultes emparades pel Dret Internacional i lloaven l'organització del plebiscit celebrat ahir 13 de desembre de 2009 en una jornada històrica on 166 municipis catalans s'han pronunciat sobre l'autodeterminació i la indpendència dels Països Catalans.

Passades les vuit del vespre, el candidat de la CUP de Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals de 2007, concedia una entrevista a Llibertat.cat que penjarem properament. A la conversa, s'explica el posicionament de l'assemblea local envers la presentació de CUP al parlament català,  la valoració dels resultats del plebiscit a la població i l'analisi de la gestió de l'actual equip de govern santcugatenc en mans de Convergència i Unió a l'epicentre de la legislatura.

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid