Un espectacle de 14 hores acompanya el «sí» dels santcugatencs

Al llarg del  diumenge músics i artistes han desfilat sobre el cadafal instal·lat a les portes del centre muntanyenc de Sant Cugat del Vallès.

La música dels valencians Obrint Pas i La Gossa sorda clou en una sessió de DJ passades les 9 del vespre la marató artísica preparada acuradament per Rosa Martín, Albert Artigas i Quim Pla que han coproduït i presentat l'espectacle per on han desfilat els Bastoners de Sant Cugat, la Camerata i altres intervencions corals,  els Castellers de Sant Cugat, la cantant Núria Inglés, els grups locals "The Risas", la Banda Barretina, "Portada dels sommnis i "Espart", que ha acabat amb una Traca final dels  Diables del poble. Llegiu el parlament inicial de l'espectacle.

Resultats de la consulta: cens 59.042, vots emessos 15.163 (25.68%), SI 14.002, NO 805, EN BLANC 170 i NULS 186.

14/12/2009 01:08 Cultura

 

 En Roda de Premsa aquest migdia a Sant Cugat del Vallès, el Sr. Batlle d'Arenys de Munt, responia les preguntes de Llibertat.cat afirmant que "el Parlament de Catalunya i la classe política no pot deshinibir-se del pronunciament del seu poble i que s'obre una nova era per a l'autodeterminació del poble Català i la proclamació de la independència". 

Mentrestant, els observadors internacionals garantien la validesa del procés, insistien en la legalitat de les consultes emparades pel Dret Internacional i lloaven l'organització del plebiscit celebrat ahir 13 de desembre de 2009 en una jornada històrica on 166 municipis catalans s'han pronunciat sobre l'autodeterminació i la indpendència dels Països Catalans.

Passades les vuit del vespre, el candidat de la CUP de Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals de 2007, concedia una entrevista a Llibertat.cat que penjarem properament. A la conversa, s'explica el posicionament de l'assemblea local envers la presentació de CUP al parlament català,  la valoració dels resultats del plebiscit a la població i l'analisi de la gestió de l'actual equip de govern santcugatenc en mans de Convergència i Unió a l'epicentre de la legislatura.