Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets manté la concentració de rebuig contra els prínceps espanyols

Maulets Figueres es manté ferma i no cedirà a la complicitat de la Generalitat amb la monarquia espanyola. El departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya no ha donat permís per celebrar la concentració de Maulets de protesta contra la visita borbònica a la capital altermpordanesa.
 

10/12/2009 14:51 Política

 

D'aquesta manera, la concentració es durà a terme a les vuit del vespre a la placeta baixa de la Rambla i Maulets insta tothom a manifestar el seu rebuig a una institució "que representa la no democràcia, la injustícia i l'opressió nacional del nostre poble". 
 
Per la seva banda, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Figueres ha volgut mostrar el seu rebuig a la presència dels Prínceps d'Astúries a la ciutat aquest vespre per presidir el sopar commemoratiu del desè aniversari de Comerç Figueres. Així, la candidatura ha fet entrega a Comerç Figueres d'un sac de carbó.

figueresLa CUP entén que l'associació de comerciants és totalment lliure de convidar a qui vulgui, però el fet de portar membres de la monarquia espanyola sobrepassa l'àmbit de Comerç Figueres i afecta a la ciutat. No només, diu, perquè la corona "representa els valors contraris als que cal potenciar en un moment de crisi", sinó perquè mentre la societat assisteix a la mort de l'estatut i amb ell la de l'Espanya de les autonomies. 

"La monarquia és una institució imposada a dit pel franquisme i que va jurar els Principios del Movimiento", manifesta la formació independentista, la qual afegeix que si alguna particularitat té aquesta família "és que viu en el luxe tot i que mai ningú no ha treballat de veritat".

Per això, la candidatura anima a la població a fer notar el seu rebuig a la presència dels prínceps a Figueres.

El sopar commemoratiu al qual assisteixen els prínceps espanyols es durà a terme al restaurant el Pa Volador de Vilatenim.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid