Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització en contra de les jonegades d'Algemesí

La Plataforma Iniciativa Animalista promou l'enviament de signatures al consistori  
L'Ajuntament d'Algemesí (Ribera Alta) debatrà en el seu Ple gràcies a una moció presentada per Esquerra Unida i ERPV, la supressió de les jonegades d'Algemesí, una festa en la que es toreja i es mata a jonecs (bous de curta edat) entre gent aficionada. Com que no son professionals i no saben ni torejar ni matar, fan patir als animals més encara que en una correguda de bous, el torturen de moltes formes fins que cau mort. 

30/07/2008 08:22 Territori
A més, en la festa participen xiquets i xiquetes que deprenen la violència com a mitjà de relació i socialització.  Patrocina i finança l'Ajuntament d'Algemesí.
 
 
Carta adreçada a l'Ajuntament d'Algemesí 
 
 SENYORS I SENYORES DE L'AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ: 

 
He rebut notícies que pròximament es va a celebrar un ple en què es debatrà la supressió de les cruels jonegades que vénen celebrant-se en les festes del seu poble. 
 
Sé que estan conscients que cada dia som més les persones que denunciem i rebutgem qualsevol tipus de tortura cap als animals. No estem en contra de cap festa on els ciutadans i ciutadanes es divertisquen sanament, hi ha múltiples activitats lúdiques on persones de qualsevol edat, poden gaudir amb la seua família i amics en què tots poden eixir beneficiats, recordant eixos dies amb grat, fent del seu poble un lloc ideal on fer turisme i gaudir amb la idiosincràsia de les seues gents. 
 
Com vostès reconeixen, cal adaptar-se als temps en què vivim i no arrossegar tradicions de temps passats, igual que hem evolucionat en el nostre model de societat, en el comportament cívic i en els drets de tots els ciutadans i ciutadanes.
 
Els demane prenguen en compte el sentiment de la immensa majoria de les persones del País Valencià i de fora . Ens resulta molt desagradable que alguns pobles del nostre territori siguen coneguts per la crueltat cap als animals en les seues festes populars, en compte de rebre l'elogi i la fama com a ciutats i pobles desenvolupats, exemples de civisme i evolució cultural. 
 
Reben un cordial salutació 
 
NOM I COGNOMS:

POBLACIO
 
DNI 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid