Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien l'Ajuntament de Girona per prohibir un sopar popular solidari a la plaça Ovidi Montllor

Convoquen demà els mitjans de comunicació a les 11.30 al Col·legi de Periodistes de Girona.  
Els col·lectius Plataforma Aturem la Guerra, Encausats per la crema de fotografies del rei, Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas i Grup de Suport a en Franki tenen previst celebrar el proper dijous 24 de juliol un sopar popular i solidari a la plaça Ovidi Montllor (Plaça Constitució) tot i no haver rebut el permís de l’Ajuntament. El consistori els ha denegat el permís al·legant que “dóna mala imatge de cara al turisme” i perquè els carrers no es converteixin en “sopadors populars”.

22/07/2008 22:38 Política
A la roda de premsa que tindrà lloc demà dimecres 23 de juliol, portaveus de les quatre plataformes volen denunciar l’actuació de l’Ajuntament ja que consideren que es vol amagar i criminalitzar els que protesten.

Roda de premsa

Convoquen: Plataforma  Aturem la Guerra, Encausats per la crema de fotografies del rei, Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas, Grup de Suport a en Franki

Dia: 23 de juliol

Lloc: Col·legi de Periodistes de Girona (C/Nou del Teatre, 1)

Hora: 11.30 del matí

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid