Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Penjats a la Sagrada Família per la llibertat d'en Franki

Segons informa Alerta Solidària, a les deu del matí d’avui, 6 de maig, un grup de solidaris amb en Franki han accedit a les torres de la Sagrada Família de Barcelona i s'hi han encadenat per reclamar-ne la llibertat, amb una pancarta de 25 metres de llarg. Els joves, membres de la CAJEI, tenen la intenció de mantenir-se penjats fins al seu alliberament i fan una crida a la mobilització. Agents dels Mossos d'Esquadra han escorcollat i identificat a primera hora de la tarda a les persones concentrades als peus del temple. Es preveu que a partir de les set de la tarda s'acosti més gent a donar-los suport.
 
 

06/05/2008 17:20 Política

Pancarta a la Sagrada Família Amb aquesta acció, des de la CAJEI es denuncia la gravetat dels fets, davant "una condemna política totalment desmesurada" destinada a "intimidar i reprimir aquells moviments que lluitem per la llibertat del nostre país".

L'organització juvenil fa una crida a la desobediència activa i pacífica i anima a "tota la societat amb consciència democràtica" a demanar l'indult per en Franki. A tall d'exemple, citen la concentració prevista per demà dimecres 7 de maig a les 18:30 a la barcelonina Plaça Sant Jaume o bé la manifestació del proper dissabte 10 de maig a les 18 a Plaça Universitat.

De la mateixa manera, informen que aquesta és només una de les múltiples accions que diferents col·lectius i organitzacions han dur i duran a terme per demanar la llibertat d'en Franki. 

Per saber-ne més:

LLibertat Franki - Llibertatfranki.org 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid