Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alerta Solidària respon l'amenaça de censura de l'Ajuntament de Barcelona

 Per Alerta Solidària, l'amenaça de tancament de webs, "no és res més que un nou globus sonda a l'opinió pública per tal de mesurar fins a quin punt poden donar una nova volta de rosca repressiva", ja que considera que davant dels augments de combativitat que mostren les classes populars catalanes el poder "no té més remei que augmentar la criminalització i la repressió".

L'organització antirepressiva ha fet públic aquest divendres un comunicat en què condemna les declaracions de la responsable de seguretat ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, que va amenaçar amb tancar les pàgines d'internet que "donen cobertura i justifiquen actes violents", entre les quals hi ha Alerta Solidària.

08/10/2010 14:36 Drets i Llibertats

L'organització cita l'article d"El País" recollit per Llibertat.cat en el qual s'apunta que la d'Alerta Solidària és una de les pàgines en les que "apareixen més informacions d'aquest tipus" sense ni explicar quines són les fonts o els baròmetres per mesurar el nombre d'informacions, ni de quin tipus d'informacions es tracta exactament, ni de perquè aquestes informacions podrien ser motiu de tancament.

"Qualsevol espai on es difonguin informacions no controlades pel poder sempre els serà una molèstia", manifesta Alerta, que assegura que "aprofitaran qualsevol moment propici per tal d'intentar-los clausurar", fet que no és "res de nou", assenyala. En aquest sentit, recorda que l'organització porta deu anys denunciant i fent campanya política en tots aquells casos de repressió política que hi ha hagut arreu dels Països Catalans i especialment contra l'Esquerra Independentista i deixa clar que continuarà fent la seva tasca i mostra el seu "ferm compromís" en la lluita per la independència i el socialisme als Països Catalans i en la defensa de totes aquelles persones que siguin represaliades pel seu compromís amb la lluita. Remarca també que seguirà solidaritzant-se amb totes les persones detinguts durant la vaga general del 29-S. "Ho seguirem fent agradi o no agradi a aquells que ens volen submises i callades", adverteix.

Alerta Solidària reitera que l'Ajuntament de Barcelona i la regidora Escarp ja han estat denunciats públicament en nombroses ocasions "tant per les campanyes de criminalització que han orquestrat com per les repressives actuacions dels seus cossos policials". L'organització assegura que l'augment de la criminalització i la repressió es deu a l'"augment de la combativitat que mostren les classes populars catalanes i, que cada cop més, escapen dels espais de control del poder, com els partits polítics convencionals i els sindicats grocs".

"Que no ens enganyin amb tanta premsa venuda per unes engrunes, més enllà de les seves orelleres de ruc, el pal i la pastanaga, hi ha més, molt més!", exclama.

Per saber-ne més:

L'Ajuntament de Barcelona també vol tancar la pàgina web d'Alerta Solidària 

La CUP de Barcelona se solidaritza amb les webs i els portals que l’Ajuntament pretén tancar 

Escarp (PSC) amenaça Kaos en la red i altres mitjans de comunicació 

Apunt sobre la violència patida a la ciutat de Barcelona 

Dos dels detinguts el 29-S ingressen a presó 

Jutgen tres piquets informatius de la vaga del 29-S 

71 detinguts i centenars de ferits, balanç final de la ràtzia policial del 29-S 

L'altra cara de la vaga: la repressió policial salvatge 

 

  

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid